SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Josep Garcia mana al World Enduro Super Series de Solsona

Els pilots de clàssiques van patir en un circuit enfangat.

Els pilots de clàssiques van patir en un circuit enfangat.ENDUROMAGAZINE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot barceloní Josep Garcia és el líder provisional del World Enduro Super Series que ahir va engegar a Solsona amb més de 300 pilots participants. El pilot de Súria es va anotar ahir la victòria parcial a la primera jornada, tant en la seua categoria, E1, com en la general escratx. El jove britànic Nathan Watson va obtenir la segona plaça absoluta, seguit del seu compatriota Jonny Walker, i tots dos van ocupar per aquest ordre les dos primeres places de la categoria d’Enduro2, en la qual el lleidatà Jaume Betriu, que reapareixia després d’una lesió a un peu, va aconseguir la sisena posició, a més de la vuitena a la general.

Dos representants més de Lleida, els germans Jordi i Ramon Quer, van ocupar la segona i quarta posició en E3, així com l’onzena i tretzena escratx. A l’E1, Garcia es va imposar amb claredat a Kirian Mirabet.

El pilot local Miquel Pujol va aconseguir la segona posició de la categoria Júnior Open, mentre que el veterà Manel Temprano va aconseguir la victòria en Màster i Mireia Badia va fer el mateix en dones.

Avui es disputarà la segona i última jornada de la prova puntuable per a les World Super Series.

Els pilots de clàssiques van patir en un circuit enfangat.

Els pilots de clàssiques van patir en un circuit enfangat.ENDUROMAGAZINE

tracking