FUTBOL PRIMERA CATALANA

Massa càstig

L’Alcarràs aguanta durant la primera part però s’enfonsa a la segona || El 2-1 tot just sortir del vestidor i el 3-1 encaixat de penal, decisius

Una jugada del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Gavà.

Una jugada del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Gavà.ÁREA 11

L’Alcarràs continua sense guanyar i ahir va patir una dura derrota davant del Gavà (6-1), en un partit en el qual els lleidatans van tenir opcions fins al minut 65, quan el 3-1 els va obligar a llançar-se amb tot a la recerca del gol i el rival va sentenciar a pler al contraatac.

L’Alcarràs arribava a La Bòbila amb la necessitat d’un primer triomf de lliga, però va tardar poc a encaixar un dur cop al plantejament quan al minut 6 Sergi avançava els locals. Amb l’1-0, el quadre d’Espasa no va abandonar les posicions defensives i va optar per esperar a veure què passava. Els locals tenien la pilota i malgrat els esforços per impedir que arribessin als dominis d’Adrià, que va estar a punt d’encaixar el segon en el minut 11. La primera ocasió clara dels visitants arribava al minut 13, en un tret des de la frontal de Cendrós que se n’anava directament fora. Intentava l’Alcarràs estirar línies i el premi arribava a la mitja hora, quan Raya empatava de penal. Amb l’empat de nou al lluminós l’Alcarràs va tornar a fer un pas enrere i va cedir la pilota a un Gavà que va pressionar més. Encara que va disposar de diverses ocasions, es va arribar al descans amb taules.

A la represa, el Gavà va seguir dominant i el gol no va tardar a arribar. Amb prou feines havien passat tres minuts quan una passada a l’espai de Ruiz sobre Joan Vázquez la convertia aquest en el 2-1. El gol va fer reaccionar de nou l’Alcarràs, que va tenir la sort d’esquena. Pere va estavellar una pilota al pal i Joanen tampoc encertava. Quan més bolcat estava l’Alcarràs a la recerca de l’empat arribava el 3-1 en un penal per mans dins de l’àrea que Quiles transformava en gol.

La diana va deixar molt tocat l’Alcarràs, que durant els següents minuts va estar grogui. A falta de 20 minuts, Joan Vázquez posava la sentència amb el quart gol. Va intentar Edu Raya retallar diferències amb un xut que va obligar a intervenir a Albert, però amb el duel completament trencat, el Gavà es va rabejar i va acabar golejant amb dos gols més.