ATLETISME CARRERES DE MUNTANYA

Mityaev i Comas vencen a la Salomon Ultra Pirineu

L’osonenca firma un temps de 12h31’10”

El guanyador Dmitry Mityaev al passar per la meta.

El guanyador Dmitry Mityaev al passar per la meta.DAVID ARIÑO/SALOMON ULTRA PIRINEU

La corredora osonenca Mònica Comas i el rus Dmitry Mityaev es van imposar ahir a la prova reina de la Salomon Ultra Pirineu, que arribava aquest any a l’onzena edició, en la qual s’ha reduït la distància i s’ha tornat a part del recorregut original. En total, 4.000 atletes van prendre la sortida de la prova.

L’atleta osonenca es va imposar en la primera participació en aquesta prova al completar els 94 quilòmetres de recorregut, amb 6.200 metres de desnivell positiu, en 12h31’10”. Comas es va impulsar en una sortida molt ràpida i es va col·locar líder, posició que va mantenir fins a la meta. Els altres dos calaixos del podi van estar ocupats per la sueca Mimmi Kotka, segona amb 13h15’59”, i la barcelonina Montse Martínez, tercera amb 13h18’16”.

En categoria masculina, Mityaev es va imposar en la seua quarta participació en la prova amb base a Bagà i que recorre el Parc Natural del Cadí Moixeró. El corredor rus va marcar un temps de 10h22’55” que li va servir per imposar-se al peruà Remigio Huamán, segon amb 10h34’58”, i al gironí Ivan Camps, tercer amb 10h43’26”.