ELS DETALLS

CRÒNICA | El Mollerussa sentencia aviat

Supera el Catllar amb gols de Quini i Aleu abans de la primera mitja hora de joc || Els visitants només van disparar dos vegades, mentre que els de Turull van tenir el premi a l’efectivitat

Tatis porta la pilota, pressionat per un jugador del Catllar, ahir al partit a Mollerussa.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va sumar ahir la segona victòria de la temporada al superar el Catllar (2-0), en un duel que va quedar sentenciat abans de la mitja hora de joc, quan els de Josep Maria Turull van firmar els dos gols que els van donar els tres punts. Un triomf que, després d’un inici irregular, el situa a la part mitjana de la taula a l’encadenar dos partits invicte. Al primer temps, el Mollerussa va ser superior al conjunt tarragoní, que només va arribar una vegada a la porteria defensada per Aceituno. Va ser al minut 22 amb un tret de Manrique.

Però quan això va passar, el Mollerussa acabava d’inaugurar el marcador. Marcel va centrar per l’esquerra al minut 20 i Quini va empalmar una volea que va superar per sota José Luis. I el segon no es va fer de pregar.

Al 28, Aleu va arribar fins al límit de l’àrea i el seu xut, irrefutable, es va colar novament a la porteria rival.

Aquí va morir el partit. I això que els del Pla haurien pogut anar al descans amb una renda més gran, però la defensa del Catllar ho va evitar. Al minut 38, una pilota llarga va deixar Quini sol davant el porter, al qual va driblar.

El seu xut, no obstant, el va treure un defensa sota els pals just quan estava a punt de creuar la línia de gol. Partit gairebé sentenciat al descans com a premi a l’efectivitat del Mollerussa, que amb tres xuts a porteria en va tenir prou per sumar dos gols, una cosa de què havia patit en duels anteriors.

A la represa, el quadre visitant es va apropiar la possessió i, en aquest sentit, va ser una mica més superior que el Mollerussa, malgrat que no el va traduir en ocasions. De fet, una altra vegada va disposar només d’una aproximació, al minut 60 i amb un lliure directe que va sortir vorejant el pal.

Van rematar menys que el Mollerussa, que tot i així va tenir poc punch. El primer xut local a la segona fase del partit no va arribar fins al minut 85, obra de Soldevila i que va anar a les mans del porter. I al cap de dos minuts, un altre de Delgado, després de driblar tres defenses, que va sortir massa creuat.

Va ser el més interessant en una segona part en la qual va predominar el joc aspre, enfront d’un primer temps molt més vistós, però que li va servir al Mollerussa per sumar tres punts i apuntar-se una victòria que és una glopada d’aire fresc i un salt endavant per a un equip necessitat d’això.