CRÒNICA | El Tàrrega encara no s'enlaira

La UE Tàrrega va haver d’afrontar molts inconvenients al partit amb el Sant Ildefons.ÁREA 11

La UE Tàrrega va encadenar el segon empat consecutiu, al camp del Sant Ildefons (1-1). Els d’Edu Berrocal van haver de lluitar contra molts elements i al final, quan van tenir la victòria a l’abast, els va faltar tenir prou mentalitat per anar a buscar els tres punts en joc.

El Sant Ildefons, sense punts encara a la classificació, va sortir molt pressionat al terreny de joc a la recerca del gol. Gorrea va poder aconseguir-ho als nou minuts, però la rematada es va estavellar al lateral de la xarxa. Per la seua banda, el Tàrrega es defensava sense atabalar-se i ben col·locat i buscava el contraatac com a millor arma. El primer contratemps va arribar al quart d’hora, quan es va lesionar el central Sergi. La primera ocasió del Tàrrega va arribar al minut 30, quan l’àrbitre va assenyalar un penal a l’àrea del Sant Ildefons. Tanmateix, Arnalot va aturar el llançament des dels onze metres de Jonathan. Al 35, de nou el porter local va desbaratar una altra gran ocasió dels blaugranes en uns moments en què el Tàrrega s’havia espolsat la pressió local i estava collant. Però quan més s’esperava el gol del Tàrrega, el local Díaz va aprofitar una badada defensiva per fer l’1-0 per a l’equip de Cornellà. Un gol dels anomenats psicològics que no va donar temps a res més abans del descans.

Ja a la segona meitat, el Tàrrega va tenir més desvergonyiment ofensiu i va obtenir el premi als cinc minuts de la represa amb el gol de Roger Escamilla, en un bon xut des de la frontal que va sorprendre Arnalot i que va col·locar l’1-1 a l’electrònic. A partir d’aquí, l’enfrontament va entrar en una nova fase. Semblava que els blaugranes aconseguirien revertir la situació, ja que als minuts següents, l’equip d’Edu Berrocal va augmentar el ritme i va anar clarament a buscar el segon gol, que li donés la victòria. Tanmateix, i a mesura que van anar transcorrent els minuts, incomprensiblement van començar a donar mostres de donar per bo l’empat i les seues arribades a l’àrea rival van escassejar. Això va donar aire a un Sant Ildefons que va acabar bolcat en atac, però que amb prou feines va poder generar perill als voltants d’Ontiveros.

Els dos equips es van conformar amb l’empat i tot just van arriscar. Al final, un just repartiment de punts que manté els dos equips a les dos últimes places de la classificació i sense guanyar encara un partit de Lliga.

Al finalitzar l’encontre, Edu Berrocal, entrenador del Tàrrega, va analitzar la feina realitzada per l’equip: “Ens ha faltat mentalitat per guanyar. Puntuar sempre és important encara que avui amb el Sant Ildefons hem tingut moltes coses en contra. La lesió del central i el davanter, un penal fallat i un gol a poc per al descans. Malgrat tot, l’equip no s’ha descompost i ha sabut respondre a les dificultats a la segona part.”