CRÒNICA | L'EFAC sap patir per guanyar

L’EFAC va mostrar el seu bon estat de forma en una gran primera part davant del Valls.MAGDALENA ALTISENT

L’EFAC Almacelles va sumar davant del Valls la segona victòria consecutiva (2-1), després del triomf aconseguit la setmana passada al camp del Vista Alegre. Els d’Ismael Mariani van jugar una bona primera meitat i després del descans van saber patir i defensar-se amb ordre per anotar-se els tres punts. El joc va ser dominat des de l’inici per l’equip local, que es va mostrar seriós i ordenat i al minut 6 ja va tenir la primera oportunitat en un fort xut creuat de Viladegut. El domini va donar el seu fruit al minut 26 gràcies a un gol olímpic d’Óscar Imaz al servei d’un córner.

Un minut després, Adrià Fernández en va tenir una altra en un cop de cap a boca de canó que va aturar el porter visitant. En el 33, el mateix Adrià Fernández va aprofitar un error defensiu del Valls i va enviar a la xarxa el 2-0 superant per alt Pan. El Valls poc va poder fer per contenir el bon joc de l’EFAC i va tenir la seua única ocasió a la primera meitat a punt del descans als peus de Guasch, però Chiné va resoldre amb encert. Així es va arribar al descans (2-0)

A la segona part el Valls va augmentar el ritme, va passar a dominar i va tenir la primera ocasió als sis minuts en un un contra un que Chiné va desbaratar amb una gran estirada. El Valls va insistir i a l’EFAC li va tocar patir, sobretot a partir del minut 67, quan Joel Marigot va marcar el 2-1 al rematar una passada de la mort. Els visitants haurien pogut empatar poc després en un servei de córner que Chiné va rebutjar quan ja es colava. En el 85 Toldrà va tenir a les botes el 3-1, però va errar en la definició. Just abans del final, Pérez hauria pogut empatar per al Valls en un gran xut que va sortir desviat per poc.