Primera derrota de l'Organyà, que cedeix el liderat

El Ponts aconsegueix trencar la ratxa de victòries de l’Organyà al vèncer-lo a casa per 2-1.AGUSTÍ CUCURULLS

L’Organyà liderava sol la classificació general sense encaixar cap derrota, però el Ponts, que anava quart, va començar el duel disposat a trencar aquesta ratxa.

El matx va ser molt igualat encara que Xavier, de l’Organyà, va aconseguir marcar el primer gol al minut 41, amb què van deixar el marcador 0-1 en el descans.

A la segona meitat el Ponts va sortir conscienciat de l’objectiu i va marcar l’empat al minut 51.

Tot feia presagiar un empat, però va arribar el gol definitiu d’Aitor al minut 89 amb el qual va sentenciar l’encontre a favor de l’equip local. Ara, els dos equips colideren la taula.