SEGRE

TEMPS EXTRA ENDURO

Solsona, capital mundial d'Enduro

El surienc Josep García va ser el millor en les dos jornades, acompanyat al podi per Nathan Watson i Jonny Walker || La manresana Mireia Badia va guanyar en categoria femenina

Nombrós públic es va citar ahir per veure la segona jornada de les World Enduro Super Series a Solsona.

Nombrós públic es va citar ahir per veure la segona jornada de les World Enduro Super Series a Solsona.ENDUROMAGAZINE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Solsona va ser aquest cap de setmana el focus de l’Enduro mundial a l’acollir dos proves internacionals com el FIM Enduro Vintage Trophy i les World Enduro Super Series (WESS). El surienc Josep García va ser el més ràpid en les dos jornades de carrera i la manresana Mireia Badia va ser la millor de les dones.

García es va imposar a Nathan Watson, que arribava a la cita després de pujar al podi del Motocròs de les Nacions, i Jonny Walker.

Per categories, en Enduro I va ser García el que es va emportar el doblet, i per la seua part Kirian Mirabet i Marc Sans van completar el podi. Quant a Enduro2, Nathan Watson va ser el més ràpid del cap de setmana, secundat per Walker. Manuel Lettenbichler va ocupar el tercer lloc.

En Enduro3, Bernat Cortés va sorprendre el primer dia aconseguint la victòria, seguit per Cristophe Nambotin i Jordi Quer. Diumenge, era Quer el més ràpid, al davant d’Alfredo Gómez i Nambotin.

Finalment, en categoria Júnior es va imposar Sergio Navarro.

tracking