SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida iguala els 14 punts que va sumar en les 7 primeres jornades de la primera temporada de Seligrat

El Lleida iguala els 14 punts que va sumar en les 7 primeres jornades de la primera temporada de Seligrat || Va perdre només 6 duels i va acabar jugant els ‘play-offs’

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va igualar diumenge, a l’empatar a Eixea (0-0), la seua millor puntuació en la setena jornada, uns 14 punts que no aconseguia des del 2012, amb Toni Seligrat estrenant-se a la banqueta i Molo, actual tècnic, a l’eix defensiu. En aquella temporada el Lleida va jugar al grup 2 de Segona B i va acabar disputant el play-off d’ascens com a quart classificat, i va perdre només sis partits al llarg del curs. Tanmateix, la diferència respecte a l’actual equip és que fa set anys havia marcat 14 gols, pels 7 que suma ara. També es mostrava més eficaç al Camp d’Esports, on estava imbatut, i va estirar la bona ratxa una jornada més, al superar a casa el filial del Saragossa per 3-0. En aquella temporada, un altre filial, el de l’Athletic, va acompanyar el Lleida a uns play-offs per als quals també es van classificar dos equips que actualment juguen a Primera: Alabès i Eibar.

Quant als quatre partits que acumula el Lleida Esportiu sense perdre a domicili, l’equip manté la línia de la temporada passada, en la qual va restar imbatut lluny de l’estadi fins a la jornada 17, amb una ajustada derrota al Mini contra el Barça B (2-1). Fins aleshores, l’equip de Gerard Albadalejo sumava tres victòries i cinc empats a domicili.

El conjunt de Molo va començar a preparar ahir a les instal·lacions de l’AEM el pròxim compromís de Lliga, previst per diumenge (17.00) contra el Prat, divuitè classificat. Els del Baix Llobregat encara no coneixen la victòria a la Lliga, però tampoc la derrota lluny del seu terreny de joc.

El Lleida Esportiu va començar a preparar el partit de diumenge a les instal·lacions de l’AEM.

El Lleida Esportiu va començar a preparar el partit de diumenge a les instal·lacions de l’AEM.LLEIDA ESPORTIU

tracking