SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barcelona oferirà la renovació a Ter Stegen

El porter alemany acaba contracte el 2022 i el club treballa en l’ampliació

Leo Messi i Gerard Piqué durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Leo Messi i Gerard Piqué durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona treballa en l’ampliació del contracte del porter alemany Marc-André Ter Stegen, que finalitza la vinculació amb el club el 2022 i que s’ha convertit en un dels porters més fiables del panorama internacional. Des del club estan segurs que s’arribarà a un acord, ja que Ter Stegen és feliç al Camp Nou i se sent valorat com un dels titulars indiscutibles.

Diumenge davant el Sevilla, l’alemany va complir el partit número 200 com a blaugrana, tot i que els seus inicis al Barça no van ser gens fàcils. Va haver de competir amb Claudio Bravo i la situació li va fer replantejar-se la continuïtat al club, però amb la marxa del xilè va guanyar protagonisme i des de la temporada 2016-17 s’ha consolidat sota els pals. A més, s’ha adaptat a la perfecció a Barcelona i viu la seua sisena campanya al club com un dels símbols blaugrana. Ter Stegen ha deixat la porteria a zero en 84 dels 200 partits, amb 526 parades.

El lleidatà, tècnic del femení del Barça, va ser superat a les votacions per Guardiola

Convocat amb la selecció per al duel d’avui (20.45, Cuatro) amb Argentina i el de diumenge contra Estònia, va manifestar que és una llàstima no poder enfrontar-se al seu company Leo Messi. “Hauria estat bonic poder enfrontar-nos. Encara que potser també és bo que no hi sigui”, va manifestar el blaugrana. La decisió de Löw, tècnic d’Alemanya, de situar-lo a la porteria contra Argentina ha acaparat l’atenció als mitjans alemanys, pel duel que manté el porter del Barcelona amb Manuel Neuer, del Bayern, que jugarà contra Estònia.

tracking