SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Folguera: "Guanyant a Vic ens hem tret un pes de sobre"

Folguera espera que l’equip confirmi la millora avui amb l’Igualada a casa

L’equip llistat jugarà avui el primer partit a casa aquesta temporada corresponent a l’OK Lliga.

L’equip llistat jugarà avui el primer partit a casa aquesta temporada corresponent a l’OK Lliga.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista s’estrena aquesta nit (21.00) a l’Onze de Setembre amb l’Igualada per buscar la segona victòria a l’OK Lliga, després de la que va aconseguir diumenge passat a Vic (2-5) amb una gran segona meitat. Aquest triomf, que va venir després de la golejada que havien encaixat la setmana anterior amb del Porto a la Copa Intercontinental, va fer de bàlsam per als d’Albert Folguera, que ahir reconeixia que “guanyant diumenge ens hem tret certa pressió. Dilluns vam entrenar-nos molt bé, es notava que ens havíem tret un pes de sobre i espero que això es noti amb l’Igualada.”

El duel, corresponent a la segona jornada que es va canviar de data al disputar els llistats la competició europea, serà de màxima exigència, ja que els de l’Anoia arriben amb ple de victòries (4-3 al Calafell i 2-6 al Voltregà). “És l’encontre més complicat que hem afrontat fins al moment. Ells han guanyat els dos partits i nosaltres n’hem guanyat un i empatat un altre, així que seria bo vèncer. L’Igualada sempre ens costa, de fet la temporada passada ens van guanyar els dos partits i sembla que ens tenen la mesura presa. No obstant, aquest any som un conjunt diferent i espero que la cosa canviï”, va apuntar el tècnic llistat.

Els dos equips ja es van enfronta a la pretemporada a la Lliga Catalana, amb victòria lleidatana per 3-4 a les Comes. “Amb el canvi d’entrenador ells també són un equip diferent. A la pretemporada els vam guanyar, malgrat que vam patir molt, però tampoc es pot prendre com a referència, per això partim de zero, tot i que està clar que és un rival davant del qual no pots donar concessions”, va avisar. Folguera qualifica l’Igualada de rival “directíssim”, per això “hem de guanyar si volem ser a dalt”, afegeix. Assegura que part de l’èxit avui estarà en la defensa. “Hem d’estar molt bé a darrere perquè sabem que ells juguen molt bé a l’atac i són molt ràpids a la contra. La victòria de diumenge ens va anar molt bé i a poc a poc anem agafant la idea de com volem jugar. És evident que encara ens falta molt, però si vas encadenant bons resultats això et va donant més tranquil·litat i solidesa”, va concloure Albert Folguera.

tracking