SEGRE

DEPORTES

Pablo Machín diu que "hi ha prou temps per revertir la situació"

Pablo Machín i el director esportiu de l’Espanyol, Rufete.

Pablo Machín i el director esportiu de l’Espanyol, Rufete.EFE/ALEJANDRO GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pablo Machín va afirmar ahir durant la presentació com a nou tècnic de l’Espanyol fins al 2021 que “hi ha prou temps per revertir la situació”, tot i que va recordar que parteix amb el hàndicap de la penúltima posició que ocupa l’equip. El nou responsable de la banqueta busca un bloc “equilibrat” i que sàpiga “dominar totes les facetes del joc”. A més, va comentar que pot adaptar el seu sistema habitual (3-5-2) als jugadors que té ara. “Com més a prop de l’àrea contrària estiguem millor, perquè així les ocasions, d’una forma o una altra, arribaran”, va dir. Machín es va mostrar convençut que aviat es veuran els resultats a nivell de treball i actitud.

“El temps no serà una excusa, tenim prou jornades. Si som molt negatius tindrem dificultats per aixecar la moral, però procuro treure el cantó positiu de les coses”, va afegir.

Fer un diagnòstic de l’equip és una de les prioritats del nou tècnic de l’Espanyol. “Si el bloc es troba en aquesta situació és perquè hi ha coses que s’han fet malament, però també algunes es deuen haver fet bé. Les hem de detectar. Una vegada que els resultats arribin, l’ànim de tothom anirà cap amunt”, va afegir.

Qüestionat per les prioritats de l’equip, el tècnic va assenyalar que el principal és conèixer tots els jugadors. “Tenen qualitat, ho han demostrat abans. La tasca de l’entrenador és treure el màxim rendiment als vímets que tenim. No tinc una vareta màgica, els protagonistes són els futbolistes”, va afirmar. “És un any il·lusionant, feia molt que no arribàvem a Europa, però no podem deixar-la mai de costat”, va afegir el tècnic sobre l’Europa League.

tracking