SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Test de solidesa per al Cadí

Les de l’Alt Urgell visiten avui el Campus Promete a la recerca de la tercera victòria seguida || “Un rival dur” per a Canut, malgrat que acaba d’ascendir

Tinara Moore disputa una pilota, durant el partit de dissabte.

Tinara Moore disputa una pilota, durant el partit de dissabte.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí buscarà avui (20.45) a la pista del Campus Promete de Logronyo la tercera victòria seguida en l’inici de la Lliga Femenina, repte difícil malgrat que el conjunt riojà ha tornat aquesta temporada a la màxima categoria. El tècnic Bernat Canut va advertir que serà un “rival dur, potent, amb jugadores interiors de molt pes a qui passar la pilota. Alhora, tenen bones tiradores. És una pista complicada, en la qual ja vam jugar anys enrere, però esperem fer un bon partit i arribar al final amb opcions de guanyar”, va afegir.

Pel que fa al curt espai de preparació per al conjunt, que va jugar dissabte contra l’Araski, Canut va assenyalar que ajudarà a començar a pensar en Europa. “L’exigència de la doble competició és alta. El nombre d’entrenaments és baix, però al final és el que els agrada a les jugadores, competir amb un partit cada 72 hores. Esperem mostrar un bon nivell i ser competitius com fins ara”, va afirmar. Les lleidatanes debutaran a l’EuroCup femenina d’aquí a una setmana, a la pista del Landes francès. Tanmateix, el conjunt de l’Alt Urgell espera arribar a la històrica cita amb el major nombre de victòries a la Lliga, després d’un gran inici, amb dos triomfs seguits. “Els duels han estat molt ajustats i ho continuaran sent durant la temporada. La Lliga té un nivell molt alt, tots els equips són competitius, amb jugadores molt destacades. Les victòries ens han fet créixer amb mentalitat, afrontant els entrenaments i els següents encontres amb més motivació”, va assenyalar el tècnic del Cadí la Seu.

tracking