SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Algerri espera superar els 300 participants a la Cursa del Dúgol

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algerri celebra aquest diumenge la ja tradicional Cursa del Dúgol, una prova puntuable per a la Lliga Ponent que espera superar els tres-cents participants que hi van prendre part l’any passat en els diferents formats de la competició. La quarta edició, que arrancarà a les 10 del matí, ofereix dos recorreguts de cinc i deu quilòmetres, tant per als atletes com els caminadors, a més de les carreres infantils per als més petits.

L’organització va a càrrec del Club Esportiu Los Gessers, que va nàixer coincidint amb la primera edició de la prova, i l’ajuntament d’Algerri, que han programat un recorregut diferent del d’anteriors edicions, ja que recorrerà els secans de la Noguera, amb sortida en direcció a Castelló de Farfanya, en un perfil exigent amb pujades i baixades, segons va explicar l’alcalde, Miquel Plensa.

Els organitzadors estudien en pròximes edicions incloure una mitja marató

La prova, que porta el nom de Dúgol amb referència a una au rapinyaire que atacava els ramats d’ovelles a començaments del segle XX i que un pastor del poble va aconseguir caçar, podria convertir-se en una mitja marató en el futur.

tracking