SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La plantilla del Lleida diu que no està preocupada per la falta d'efectivitat

Jugadors del Lleida saluden l’afició diumenge a Eixea.

Jugadors del Lleida saluden l’afició diumenge a Eixea.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de les set primeres jornades de Lliga, el Lleida es troba entre els tres primers equips de la taula, tots empatats a 14 punts, una situació que seria encara millor si l’equip hagués aprofitat les ocasions. Aquesta falta d’efectivitat, que el mateix Molo va admetre diumenge després de l’empat a Eixea (0-0), no preocupa la plantilla, convençuda que els gols arribaran.

“Sóc davanter, necessito gols i no n’he fet cap”, va explicar ahir Raúl. “És veritat que ens falta materialitzar les jugades, però el bo és que les tenim i tard o d’hora entraran”, va afegir. “Hem de tenir paciència en aquest sentit. L’equip està responent bé. Hem d’estar tranquils i que no ens pugui l’ansietat. Això va per ratxes”, va assenyalar. Va restar importància a la classificació: “Això és molt llarg, encara queda molt.”

Per la seua banda, el defensa Marc Trilles va destacar el bon treball a darrere que fa l’equip. “És veritat que estem tenint ocasions clares i per una cosa o una altra no entren, però sé que acabaran entrant. Si haguéssim tingut més encert potser tindríem sis punts més”, i en aquest sentit va afegir que “sabem que si volem ser a dalt una de les claus és no encaixar gols. I el treball defensiu de tot l’equip està sent molt bo”.

tracking