SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi: “Vaig voler marxar”

Admet en una entrevista a RAC1 que es va plantejar jugar en un altre país pels problemes amb Hisenda || Explica que té intenció de retirar-se al Barça

Leo Messi, durant l’entrenament d’ahir.

Leo Messi, durant l’entrenament d’ahir.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va admetre ahir, en una entrevista a RAC1, que arran dels problemes amb Hisenda es va plantejar anar-se’n d’Espanya, perquè se sentia “maltractat”. “El 2013 i el 2014 va ser una època en què la meua família i jo ho vam passar molt malament. Vaig ser el primer, i per això va ser tan dur. Van demostrar que, anant a totes contra mi, anaven a totes contra tots els futbolistes i esportistes, i així va ser”, es va sincerar. Messi va explicar que “quan vaig tenir tot aquest embolic, sincerament vaig tenir al cap tocar el dos. No per voler deixar el Barça, sinó que perquè volia anar-me’n d’Espanya, em sentia molt maltractat i no volia estar més aquí. Crec que vaig tenir la porta oberta de molts clubs, però mai hi va haver una oferta oficial, perquè tots sabien les meues ganes de seguir al Barcelona”, va revelar.

Resolt el problema fiscal, ara no s’imagina jugant en un altre club ni vivint en una altra ciutat que no sigui Barcelona. “Per ara, cada vegada està mes clar que la meua idea i la de la meua família és acabar aquí. Primer, per com estic al club i el que sento per ell. I segon, en l’àmbit familiar, perquè estem molt bé en aquesta ciutat”, va afirmar. Va recordar que els seus fills “són catalans” i que la seua vida i els seus amics són a Catalunya, per la qual cosa no es planteja un canvi d’aires. Amb 32 anys, encara no veu a prop la retirada. “Em vaig mesurant cada any. No diré que jugaré fins als 35 o els 36 i que després resulti que no em pugui moure. No vull estar d’aquesta manera. Vull estar bé, competint”, va raonar. Sobre la Champions, va dir que “tant el que va passar a Roma com a Liverpool” no va ser responsabilitat de Valverde, va desmentir que ell hagués decidit la seua continuïtat i va explicar que “és un tècnic que estimem i recolzem”, va manifestar. També va negar que hagués vetat Griezmann, perquè preferia Neymar. “Això és mentida. Ja vaig dir el primer any que se’l volia portar que Griezmann és un dels millors i els millors sempre són benvinguts. Pel mateix motiu que volia que tornés Ney, perquè és un dels millors del món i amb ell hauríem estat més a prop d’aconseguir els objectius”, i va admetre que va témer que acabés al Madrid i que Ney “es va adonar al poc d’anar-se’n que s’havia equivocat”.

tracking