SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Nova campanya del Llista per captar patrocinadors

La temporada passada va recaptar 35.000 € amb les aportacions de 16 empreses

Enric Duch va compartir ahir taula amb empresaris i representants de les institucions.

Enric Duch va compartir ahir taula amb empresaris i representants de les institucions.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista ha posat en marxa per segona temporada consecutiva una campanya de mecenatge entre el teixit empresarial de Lleida a la recerca de suport econòmic amb què quadrar el pressupost del present exercici, que superarà els 230.000 euros. El president, Enric Duch, va dinar ahir amb un grup d’empresaris i representants de Paeria i Diputació per establir les bases d’un nou projecte d’ajuts amb què el club pretén pal·liar la falta, un any més, d’un patrocinador principal malgrat ser doble campió d’Europa.

“Ha estat una primera presa de contacte amb algunes empreses. La setmana que ve enviarem un dossier de tot el que hem parlat a la resta d’empresaris per poder posar en marxa aquesta campanya”, va dir Duch qui, després d’enaltir el suport que reben de totes aquestes empreses, va lamentar que “sempre són les mateixes. És gràcies a aquestes firmes que l’esport a Lleida tira endavant. Aquesta és la conclusió a la qual hem arribat, i que les grans empreses són les que no tenen implicació ni inverteixen en el territori”, va afegir.

La temporada passada el club llistat va recaptar un total de 35.000 euros gràcies a les aportacions de setze empreses, a les quals Duch confia a renovar el compromís. “Confiem que totes continuïn un any més al nostre costat i sumar-ne alguna més. L’objectiu seria assolir les vint o vint-i-cinc firmes”, va apuntar. Encara que no s’ha parlat de xifres per a la nova campanya, aquestes seran similars a les de fa un any, amb aportacions mínimes de 2.000 euros.

En el seu moment l’objectiu va ser arribar als 60.000 euros per cobrir el pressupost, una xifra de la qual únicament es va poder cobrir una mica més de la meitat, per la qual cosa l’entitat tancarà l’exercici amb pèrdues. Aquesta temporada, a més, el club ha augmentat la seua base amb la creació de quatre equips nous, un dels quals femení, que suposa una trentena de jugadors i jugadores més, arribant a un total de 150, tot un rècord en la història del club. “Estem contents perquè no parem de créixer, però això suposa també més despeses a nivell federatiu que ens obligen a augmentar el pressupost”, reconeix Duch.

tracking