SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Sergio Ramos vol jugar amb la selecció als Jocs de Tòquio

Manu García celebra el seu gol amb la sub-21 contra Alemanya.

Manu García celebra el seu gol amb la sub-21 contra Alemanya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Ramos desitja jugar amb la selecció espanyola olímpica als Jocs de Tòquio del 2020, segons va publicar el diari El Mundo. El jugador del Reial Madrid vol completar amb l’or olímpic un gran palmarès que ja inclou el Mundial i l’Eurocopa. La reglamentació ho permet, ja que cada selecció pot incloure a la llista tres jugadors majors de 23 anys. Tant el seu club, el Reial Madrid, com la Federació Espanyola, van rebre la notícia amb sorpresa. Perquè Ramos vagi als Jocs ha de comptar amb el vistiplau del seu club, ja que també hi ha Eurocopa l’any que ve. A més, xoca amb la política esportiva de la mateixa Federació Espanyola, que és partidària que acudeixi als Jocs la plantilla que ha aconseguit la classificació.

D’altra banda, la selecció espanyola sub-21 va empatar ahir a Còrdova 1-1 amb Alemanya, en un partit que va suposar el retrobament de les dos protagonistes de l’última final de l’Europeu de la categoria, que va guanyar Espanya. En un altre d’amistós, Brasil i Senegal van empatar 1-1 en un partit en què va jugar el blaugrana Arthur i Neymar va jugar el partit 100 amb el Brasil.

En partits de classificació per a l’Eurocopa, la Bèlgica de Robert Martínez va golejar 9-0 San Marino. Altres resultats: Holanda-Irlanda del Nord, 3-1. Rússia-Escòcia, 4-0. Croàcia-Hongria, 3-0. Àustria-Israel, 3-1 i Letònia-Polònia, 0-3.

tracking