SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Contra el Castelló haurem de fer més per guanyar”

Jorge Serna lamenta la falta d’encert de l’equip || “Tenim molt a millorar”

El jugador de l’ICG Força Lleida Mike Carey lluita per la pilota amb el local Chema García en una acció del partit d’ahir.

El jugador de l’ICG Força Lleida Mike Carey lluita per la pilota amb el local Chema García en una acció del partit d’ahir.AREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, va lamentar la primera derrota de la temporada, que va atribuir al desencert en moments clau del partit. “Davant d’un equip com el Castelló has de fer més coses per guanyar”, va reconèixer.

Va felicitar l’equip local per la victòria, que va considerar merescuda, perquè “en els moments calents, en els importants del partit, han tingut un punt més d’encert que nosaltres” i va valorar que “en línies generals ha estat un encontre de molt poc encert, de molts rebots i de poca precisió per part dels dos conjunts”.

El tècnic va explicar que “a la mitja part estava content perquè estàvem dominant el rebot i, sense estar jugant gaire bé, hem arribat al descans amb un cert avantatge. Però la sortida del tercer quart ens ha penalitzat bastant –va afegir el tècnic–. Hem sortit lents, ens han rebotejat i encara que hem estat capaços de tornar al matx amb les rotacions i ens n’hem anat 8 punts a dalt, aquí ha estat el moment clau. Castelló ha fet un canvi de ritme que ens ha provocat moltes pèrdues”. Serna va assenyalar també que “a l’últim quart s’han tancat defensivament i aquí hem estat desencertats. Ho hem intentat, hem lluitat, però no hem tingut encert ni precisió en els moments importants”.

Va recalcar que “ofensivament ha estat un partit espès, mentre que defensivament, que Castelló ens anoti 68 punts són uns bons números. Però necessitem anotar-ne més”. També va explicar que “tenim molt a millorar, com és lògic en la tercera jornada de Lliga. Però l’equip ha lluitat sempre i els he felicitat per això”.

tracking