SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“L'estadi ha de vibrar”

Molo adverteix de la dificultat del partit amb el Prat i demana a l’afició que doni suport com el dia del Nàstic || “Cal insistir, les ocasions entraran”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, va demanar ahir el suport de l’afició al duel de demà amb el Prat, en un partit que considera molt complicat malgrat la mala classificació de l’equip barceloní. “Vull un Camp d’Esports vibrant com el dia del Nàstic”, va dir el tècnic, que espera mantenir la bona ratxa. En cas de triomf, l’equip lleidatà encadenaria la tercera victòria a l’estadi blau i la sisena jornada sense perdre.

Molo va incidir en la dificultat del matx. “Serà complicat, com tots. Malgrat que els resultats del Prat diuen que encara no ha guanyat, en tots ha estat sempre en el partit i n’ha pogut guanyar alguns. Així que el rebem amb molt respecte, conscients que si no fem les coses de manera excel·lent no guanyarem”, va afegir.

L’equip buscarà demà la sisena jornada sense perdre i el tercer triomf seguit al Camp d’Esports

Sobre el bon moment que passa l’equip va dir que “hem de seguir creixent. L’objectiu és allargar la ratxa, una cosa que ens beneficia a nosaltres, però també als que encara estan dubtosos. Si aquest diumenge sumem només un més que el dia del Nàstic, ja estaré content”. Però va insistir que serà un encontre difícil “i el que no ho entengui així potser és millor que no vingui. En aquest hem d’anar tots a una”, va valorar.

Tampoc creu que el fet que el Camp d’Esports sigui un camp més gran que el del Prat pugui afavorir el Lleida. “Estan acostumats a jugar en tota mena de camps, com tots els equips. També nosaltres ens vam haver d’adaptar al camp de l’Eixea. No pot ser una excusa el camp. A més, jugar en un estadi com el Camp d’Esports té més coses positives que de negatives, per a tothom.”

Tampoc es va mostrar preocupat per la falta d’eficàcia, que ell mateix va admetre després del partit d’Eixea.

“Hem de continuar insistint. Insistir, insistir i insistir. Ja aniran entrant. Firmo ara mateix tenir fins a final de temporada les ocasions que vam tenir a Eixea”, va valorar. “Hem d’estar tranquils. L’Hèrcules, la temporada passada, va acabar segon i va marcar trenta-sis gols, que no és ni un per partit.”

Molo dóna instruccions als jugadors durant el partit de diumenge a Eixea.

Molo dóna instruccions als jugadors durant el partit de diumenge a Eixea.CARLES MIRANDA

tracking