SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

La Mitja Marató de Mollerussa espera 800 atletes, 600 en els 21 quilòmetres

La presentació de la prova va tenir lloc ahir a l’ajuntament.

La presentació de la prova va tenir lloc ahir a l’ajuntament.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mitja Marató de Mollerussa espera uns vuit-cents atletes el pròxim dia 20, quan se’n celebrarà la 32 edició. En concret, uns sis-cents correran els 21 quilòmetres de la Mitja, i dos-cents més participaran en la prova de 5 quilòmetres. També es repetirà la prova en la modalitat Ekiden (relleus) per parelles. La prova l’organitza el consistori de la capital del Pla d’Urgell amb l’Associació Atlètica Xafatolls. Segons el president, Juli Niubó, la principal novetat és l’homologació del circuit, la qual cosa permetrà als participants puntuar per al calendari català.

La sortida de la Mitja Marató es portarà a terme a les 10.00 a la plaça de l’Esport i el circuit, que arribarà fins al municipi de Golmés, serà urbà durant tretze quilòmetres. La meta estarà situada al parc municipal.

Els dorsals es podran recollir durant la tarda del dissabte 19 des de les 18.00 i fins a les 20.00 al pavelló poliesportiu 11 de Setembre, que en aquesta edició no serà escenari de la Fira del Corredor.

Tampoc se celebraran les carreres infantils davant de la proximitat del 42 Cros Culleré, previst per al 3 de novembre. Els participants podran disposar de serveis a l’arribar a la meta com el de crioteràpia i massatges i també hi haurà atletes llebres.

tracking