SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

Una estelada a l'NBA

Actuació dels Castellers de Vilafranca durant el partit entre Warriors i Timberwolves || Van desplegar també la dels EUA

Els Castellers de Vilafranca, amb l’estelada desplegada.

Els Castellers de Vilafranca, amb l’estelada desplegada.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Castellers de Vilafranca, que es troben a San Francisco, on tenen previst actuar avui a la festa que organitzen els residents catalans a la ciutat, van ser convidats a mostrar les seues habilitats durant el partit de pretemporada que van disputar els Golden State Warriors, actuals subcampions de l’NBA i Minnesota Timberwolves. Durant el descans del partit, que va finalitzar 143-123 a favor dels Warriors, van fer dos pilars de quatre que van culminar desplegant una estelada en un dels pilars i la bandera dels Estats Units a l’altre, cosa que va ser vista per una gran audiència televisiva.

També van actuar a la prèvia de l’encontre que es va disputar al Chase Center de San Francisco, en què van descarregar dos castells de set, el 5d7 i el 4d7 amb agulla. L’expedició, integrada per un total de 180 castellers, també van actuar a la seu de Google i a la Universitat de Stanford.

tracking