FUTBOL

El Lleida derrota el Prat 2-0 i segueix en ratxa

L’equip de Molo ha sentenciat el partit en els vuit primers minuts amb gols de Xemi i Ruiz

El Lleida derrota el Prat 2-0 i segueix en ratxaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha derrotat aquesta tarda el Prat per 2-0, amb la qual cosa manté la seua bona ratxa en aquest inici de temporada, que l’ha portat a situar-se en zona de play off. Andorra, Villarreal B i Lleida encapçalen la classificació empatats a 17 punts. Amb aquesta victòria, el Lleida encadena la seua tercera victòria en el Camp d’Esports, acumula sis jornades sense perdre i no ha encaixat cap gol en els tres últims partits.

L’equip de Molo ha sentenciat molt aviat el partit. Als 8 minuts ja guanyava 2-0 i l’equip barceloní, que no ha guanyat encara cap partit, no ha inquietat en excés als lleidatans i s’ha mostrat molt tou en les àrees. Xemi, que és el màxim golejador de l’equip amb tres gols, ha inaugurat el marcador amb una gran rematada en el minut 6, que ha suposat l’1-0. I tan sols dos minuts més tard, José Ruiz ha marcat el 2-0.

La millor ocasió del Prat l’ha tingut Raillo en el minut 31, però no ha pogut superar a Pau Torres en el mà a mà. El Lleida, encara que ha baixat el ritme amb el marcador a favor, no ha passat angoixes en defensa i fins i tot ha malgastat ocasions clares per ampliar el marcador. El Prat ha acabat el partit amb deu jugadors per l’expulsió de Putxi, per doble groga, en el minut 71.

El Lleida visitarà dissabte vinent el Villarreal B, un dels equips amb el qual està empatat a punts.