HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana arranca un gran punt al Voltregà

Victòria Porta i Cata Flores van marcar els gols per a l’equip del Pla d’Urgell

Les jugadores del Vila-sana abandonen la pista del Voltregà satisfetes per l’empat aconseguit.CP VILASANA

El Vila-sana va arrancar ahir un valuós empat a la pista del Voltregà (2-2), un equip de la part alta de la taula, amb la qual cosa les del Pla d’Urgell recuperen bones sensacions després d’haver encaixat la primera derrota la jornada anterior amb el Manlleu. El punt és molt bo, però el Vila-sana hauria pogut treure més rendiment a la visita al Voltregà, ja que va jugar a un alt nivell i va disposar de moltes ocasions per marcar. Però també hauria pogut tornar amb les mans buides, ja que al principi de cada part l’equip del Pla d’Urgell va ser sancionat amb sengles targetes blaves, les dos molt rigoroses, que van donar a l’equip local la possibilitat de dos llançaments directes. Però Anna Ferrer va tornar a mostrar el seu gran nivell i va aturar els llançaments de Laura Barcons, al minut 2 i de Judit Burgaya al 27.

Victòria Porta va obrir el marcador al minut 14 (0-1), però l’alegria va durar poc, ja que al mateix minut Judit Burgaya va firmar l’1-1. A la segona meitat va ser el Voltregà el que es va avançar 2-1 amb un gol de Laura Barcons al minut 28 i, el 31, Cata Flores va fer el 2-2 que ja va ser definitiu.

L’entrenador, Jordi Capdevila, va valorar el punt però va dir que “és una mica de càstig per a nosaltres, ja que pel que ha jugat l’equip, podíem haver guanyat. Hem estat superiors en molts moments del partit, però sí, és un bon punt en una pista difícil”, va reconèixer.