ATLETISME CARRERES POPULARS

La novena Milla Urbana de Balaguer reuneix prop de dos-cents atletes

El passeig de l’Estació va acollir vint carreres

Una de les carreres que es van disputar ahir al passeig de l’Estació de Balaguer.J.B.

El passeig de l’Estació es va convertir ahir en tota una festa de l’atletisme, a l’acollir la novena edició de la Milla Urbana de Balaguer, competició en la qual van prendre part prop de dos-cents atletes de diferents categories, des de pàrvuls fins a veterans. La prova, organitzada per la CE Pedala.cat, Logiesport i Maratonians del Segre, es va disputar al tram del passeig comprès entre la plaça de la Sardana i l’estació de ferrocarril. Tal com buscava l’organització, hi va haver una nombrosa participació en les categories inferiors.

Pel que fa a la categoria sènior, la guanyadora femenina va ser Anna Rocamora (Sícoris Club), que va aturar el crono en 5:53, i en la categoria masculina es va imposar Pol Fernández (Pedala.cat), el més ràpid amb un temps de 4:39. La segona posició va ser per al seu company de club Raúl Barrios, amb un crono de 4:41, i per la seua part la tercera posició va ser per a Oriol Garcia (Runner’s Balaguer), amb 5:28.

Anna Rocamora (Sícoris) i Pol Fernández (Pedala.cat) van ser els guanyadors a la categoria sènior

Pel que fa a la categoria júnior, la guanyadora femenina va ser Fiona Orpella (Claver), que va fer un temps de 6:28, i en la categoria masculina es va imposar Abdelhakim Azzi (Esbufecs), que va firmar un temps de 4:59. La segona posició va ser per a Genís Alias (INS Ciutat de Balaguer), amb 5:08 i tercer Rahal Boufra (Pedala.cat), amb 5:47.

En cadet femení el triomf va ser per a Laela El Harrak (Esbufecs), amb 6:15. Van completar el podi Nerea Isaac (IES Lo Pla d’Urgell de Bellpuig) i Yasmin-Youcef Fedila (Vedruna Balaguer). A la prova cadet masculina va guanyar Pere Viola (Vedruna Balaguer) amb 5:16 i van completar el podi Ismail El Harrak (Esbufecs) i Adrián Camarasa (La Salle Mollerusa).