BÀSQUET LEB PLATA

Massa Menorca

El Pardinyes cau amb un rival superior i s’endú la cinquena derrota consecutiva || Els balears van deixar encarrilat el duel abans d’arribar al descans

Raúl Lobaco intenta superar Alberto Corbacho i l’holandès Shemar Bute.

Raúl Lobaco intenta superar Alberto Corbacho i l’holandès Shemar Bute.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes continua sense conèixer el triomf a la LEB Plata i ahir va encaixar la cinquena derrota consecutiva després de caure al Barris Nord davant d’un Menorca que es va mostrar molt superior (63-87). El conjunt balear, amb jugadors d’experiència en categories superiors, va deixar l’encontre encarrilat abans del descans, amb dinou punts de marge.

L’encert exterior va ser determinant en els primers minuts i el Menorca es va situar amb un marge de 14 punts als cinc minuts (5-19). Amb sis triples, els balears gairebé no van donar opció a un Pardinyes que sempre va anar a remolc i que va acabar el primer quart amb un desavantatge d’11 punts (21-32). L’escassa anotació lleidatana a l’inici del segon quart va contribuir que el Menorca seguís dominant clarament i arribés a manar per 19 punts (27-46), que va ser el marge amb què es va arribar al descans.

L’equip de Gerard Encuentra no va pdoer reduir les diferències després del pas pels vestidors i dos tècniques van provocar que els balears renovessin la màxima diferència i se situessin 24 punts a dalt abans d’entrar a l’últim i definitiu acte (48-72). El Pardinyes va continuar lluitant, i va arribar a posar-se a 15 punts, però un parcial de 0-9 va acabar amb qualsevol esperança de remuntada. El temps jugava a favor d’un Menorca que va acabar guanyant per 24 punts de diferència.

Encuentra, que no va poder comptar amb Dieng, amb molèsties, ni la nova incorporació, Hundley, va assenyalar que “ha estat nostre pitjor partit i hem de fer un pas endavant, especialment en l’apartat físic”.