La Cursa del Dúgol d'Algerri, per a Fernández i Carulla

A la prova curta els guanyadors van ser Sergi Nunes i Antonia Argilés || La prova va estrenar aquest any un nou recorregut

El grup de corredors en els moments inicials de la prova.

El grup de corredors en els moments inicials de la prova.ITER5

Pol Fernández i Rosamari Carulla es van imposar ahir a la Cursa del Dúgol d’Algerri, que en la versió curta va tenir Sergi Nunes i Antonia Argilés com a guanyadors. La prova, que va reunir tres-cents participants, va estrenar a més a la quarta edició un nou recorregut, que va transitar pels Secans de la Noguera.

En la distància llarga, de 10 quilòmetres, el guanyador masculí va ser Pol Fernández (Hinaco Monzón), amb una marca de 36.43, seguit per Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), segon amb 39.59, i de Ramon Bosch (CA Borges), tercer amb 40.01. En categoria femenina, la guanyadora va ser la líder de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu), que es va imposar amb un registre de 42.41. Carulla va estar acompanyada al podi per Núria Noguera (Club Triatló Prosan), segona amb 47.30, i Núria Sus (Ekke), tercera amb 48.57. A la prova de 5 quilòmetres, el més ràpid va ser Sergi Nunes (Runners Balaguer), amb un temps de 18.09, seguit per dos representants dels Xafatolls, Sergi Pascual, amb un crono de 18.40, i Genís Alías, amb 22.22. En dones, la guanyadora va ser Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 22.22, seguida per Laura Pallejà (Esports Truga), amb 23.51 i Natàlia Bernat (Runners Balaguer), amb 24.06.