SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

El lleidatà Xavier Codina, director d'una acadèmia de l'Espanyol a Argèlia

Codina, esquerra, durant la seua estada a l’Iraq.

Codina, esquerra, durant la seua estada a l’Iraq.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol va anunciar ahir l’obertura d’un nou centre de formació, coneguts com a RCDE Academy, a la ciutat algeriana de Tizi-Ouzou, que dirigirà l’entrenador lleidatà natural de Ponts Xavier Codina. Aquesta escola, la segona que inaugura el RCD Espanyol a Algèria, tindrà l’objectiu de captar i fomentar el talent de la regió de Cabília, al nord del país, reconeguda, segons el club, per la seua qualitat futbolística.

El conseller i adjunt a la direcció general corporativa de l’Espanyol Mao Ye i el director d’escoles i acadèmies, Eloy Pérez, van representar el club en la signatura de l’acord amb els socis amb qui han dut a terme aquest projecte.

El centre disposarà d’unes modernes instal·lacions ubicades en el nou complex esportiu Marena Soccer i iniciarà les seues activitats l’1 de novembre. A més d’aquesta nova RCDE Academy, l’entitat compta amb altres centres al Japó, els EUA, l’Iraq, la Xina, Suècia i Barcelona. Els responsables de l’Espanyol confien que aquesta xarxa serveixi també per potenciar la imatge de l’entitat.

Codina, gran coneixedor del futbol africà i, en especial de l’algerià, ha entrenat a Bahrain i supervisat la RCDE Academy de l’Iraq.

tracking