SEGRE

DEPORTES

Vilarrubla i Chourraut ja s'entrenen a Tòquio

Les dos urgellenques, el basc Ander Elosegi i David Llorente, de Segòvia, proven el canal olímpic || El cap de setmana competeixen

Núria Vilarrubla, durant una sessió aquesta setmana al nou canal olímpic de Tòquio.

Núria Vilarrubla, durant una sessió aquesta setmana al nou canal olímpic de Tòquio.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip nacional d’eslàlom que dirigeix el lleidatà Guillermo Díez-Canedo i que integren, entre altres, les urgellenques Núria Vilarrubla i Maialen Chourraut, ja s’entrena des de dilluns passat al canal que acollirà l’any que ve les proves d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Tòquio. L’expedició estatal, que també integren els palistes David Llorente i Ander Elosegi i els entrenadors Xabi Etxaniz, Xabi Taberna i la lleidatana Naila Jornet, va haver d’alterar la seua estada en terres nipones per culpa del tifó Hagibis, que els va obligar a desviar-se a Abu Dhabi i retardar així els entrenaments.

L’equip prendrà part aquest cap de setmana en una competició prèvia al test olímpic previst per al 25, 26 i 27 d’octubre, les dos primeres competicions oficials que s’organitzen al nou canal. Després dels primers dies d’entrenaments, Díez-Canedo va comentar que “els palistes coincideixen que les sensacions que han tingut són millors que la primera vegada que van remar a Rio”, i va afegir: “Visualment és molt semblant al de Rio, amb els mateixos obstacles, mateixa longitud i amplitud i igual desnivell, si bé aquest està distribuït de manera diferent que a Rio, on hi havia dos o tres salts molt marcats. Aquí és molt continu i de vegades es fa una mica monòton”, va explicar el seleccionador lleidatà.

tracking