FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS FEMENINA

El Barça deixa sentenciat l'accés a quarts al golejar a l'anada el Minsk

Les jugadores del Barça celebren un dels cinc gols.

Les jugadores del Barça celebren un dels cinc gols.JAVIER BORREGO/AFP7/EUROPA PRESS

El Barcelona va deixar sentenciada l’eliminatòria de vuitens de la Lliga de Campions femenina al golejar (5-0) un Minsk inferior que es va veure superat de principi a fi pel joc i el físic de les blaugranes. Les jugadores del lleidatà Lluís Cortes en van tenir prou amb 20 minuts esplèndids a la primera part per marcar quatre gols. El resultat va ser redó, i també curt, ja que la portera blaugrana Sandra Paños no va rebre cap gol i va ser una espectadora més. Les bielorusses es van veure desbordades pel joc per les bandes del rival, que les va obligar a tancar-se en el seu camp davant de l’allau de joc blaugrana amb Graham i Oshoala com a catalitzadores de l’atac. La nigeriana va obrir el marcador i en sis minuts van arribar els gols de Marta Torrejón i Aitana, en dos ocasions. Hermoso va tancar la golejada a cinc minuts del final.