SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: “És un problema polític”

Preguntat per la situació a Catalunya, Molo diu que “els polítics són els que hi han de buscar una solució” || “Veig la gent trista i em preocupa”

Molo ahir durant la compareixença davant dels mitjans.

Molo ahir durant la compareixença davant dels mitjans.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, a nivell personal és tal com reflectia en la seua etapa com a futbolista, clar i directe i sense eludir cap qüestió. Ahir se li va preguntar per la situació politicosocial a Catalunya i va respondre: “És una situació que ve enquistada en el temps i el problema de base és purament polític. De la precarietat que hi ha en la política a nivell general. Els polítics cobren per facilitar-nos les coses als ciutadans. Jo els diria que utilitzin l’empatia i busquin una solució ja perquè a ningú li agrada aquesta situació. Espero que se solucioni com més aviat millor perquè veig la gent trista i em preocupa”, es va esplaiar el tècnic d’Almeria. Molo va negar, no obstant, que tot l’ambient afectés el rendiment de l’equip demà al camp del Vila-real B, on es desplaçarà el mateix dia la plantilla, malgrat que podria trobar-se talls de carretera al passar per la província de Tarragona.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, el tècnic del Lleida es va desfer en elogis cap al Vila-real B, amb el qual comparteixen liderat l’equip lleidatà i l’Andorra. “Com a equip a nivell de bloc i complet, per a mi és el millor del grup sense cap dubte. Té a més molt bon entrenador [el veterà Miguel Álvarez], amb molta experiència i que he patit com a jugador, i l’equip està molt treballat. No és el típic bon filial, sinó que té jugadors que s’adapten a qualsevol rival i que genera moltes ocasions de gol. M’ha sorprès agradablement”, va explicar Molo.

León i Luso arrosseguen molèsties i Molo va dir que es decidirà avui si estan per poder jugar demà

Va negar que sortir líders si guanyen a Vila-real fos l’objectiu, que ho va qualificar d’“anecdòtic”, però sí que va admetre que “serà una bona prova de foc contra un rival que està en ratxa i pot dir molt de com estem nosaltres, que també arribem amb una dinàmica semblant”.

Respecte a la transcendència del partit, Molo va assenyalar que “són només tres punts més que estan en joc i estem al començament. Un no s’ha de tornar boig”. Per a aquest partit són dubte d’última hora Adri León i Luso.

tracking