FUTBOL

El Lleida dóna un cop d’autoritat a Vila-real

Victòria per 1-3 que deixa a l’equip de Molo líder provisional en solitari en espera del partit de l’Andorra de diumenge

El Lleida dóna un cop d'autoritat a Vila-real

El Lleida dóna un cop d'autoritat a Vila-realCARLES MIRANDA

El Lleida ha donat un cop d’autoritat i ha demostrat la seua condició de favorit al play off, en vèncer aquesta tarda per 1-3 en el camp del Vila-real B, equip amb el qual estava empatat a punts. Aquest triomf li permet situar-se líder en solitari del grup, en espera del partit que ha de jugar l’Andorra a Oriola aquest diumenge.

Amb aquesta gran victòria, el Lleida suma 20 punts després de les 9 primeres jornades de Lliga, encadena set partits sense perdre i es manté invicte en els desplaçaments, després de cinc sortides. El Lleida, a més, solament ha encaixat dos gols en les últimes cinc jornades.

El partit s’ha posat molt aviat de cara per als de Molo, ja que als 8 minuts Marc Martínez ha marcat el 0-1 en transformar un penal amb què l’àrbitre ha castigat el Vila-real B, per una falta clara a Alpha. L’equip castellonenc ha empatat el partit, també de penal, gràcies al llançament de Simón en el minut 38. Però la reacció lleidatana ha estat inmediada i Eder, en el minut 41, ha anotat l’1-2. Pau Torres ha evitat l'empat amb una doble aturada en l’últim minut de la primera meitat i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El Lleida ha sentenciat la victòria amb un nou gol d’Eder, que ha anotat l’1-3 en el minut 63, amb la qual cosa el Lleida ha sumat tres punts d’or davant d’un rival directe. L’equip de Molo rebrà el pròxim cap de setmana en el Camp d’Esports a l’At. Llevant.