HOQUEI OK LLIGA PLATA

Mala estrena de l'Alpicat

El Lleida.Net cau a la seua pista davant del Dominicos en un partit que dominava 2-1 al descans || La manca d’encert condemna els de Roy a la derrota

Xavi Roy dóna instruccions als seus jugadors.

Xavi Roy dóna instruccions als seus jugadors.SEGRE

El Lleida.Net Alpicat va debutar ahir a la Lliga amb una dolorosa derrota davant del Dominicos (4-7), que va castigar la falta d’encert dels locals. L’equip de Xavi Roy va generar moltes més ocasions que el seu rival gallec, però entre la falta de punteria dels seus jugadors i la gran actuació del meta visitant, aquesta superioritat no es va plasmar en el marcador i els punts se’n van anar a Galícia. L’Alpicat va trobar a faltar un dels seus golejadors, Joan Ramon Serret, baixa per una sanció arrossegada des de la passada temporada, quan va veure la cinquena targeta blava del cicle en l’últim partit de Lliga.

El partit no va començar malament per al Lleida.Net Alpicat, que no va tardar a atansar-se amb perill a la porteria gallega. Creava ocasions però faltava el gol. Miquel Serret va marcar l’1-0 en el minut 9 i semblava encarrilar el duel, però Mikel Abeal va empatar en el minut 15 i al descans es va arribar 2-1, després d’un gol de Mats Zilken en el 18. La segona part va començar molt malament i el Dominicos va enlairar-se en poc més de cinc minuts (2-5), sense que l’Alpicat pogués reaccionar. Al final, un decebedor 4-7 per obrir la Lliga.

Xavi Roy va confessar que estava “preocupat per la falta de gol. Hem arribat 30 vegades amb perill i només n’hem marcat quatre i ells, amb menys, han estat més efectius. El seu porter ha guanyat el partit”.

El Vila-sana busca avui a Astúries una nova victòria El Vila-sana visita avui la pista de l’Areces Asturhockey (12.00), a la localitat asturiana de Grado, on buscarà la seua tercera victòria a l’OK Lliga. L’equip del Pla d’Urgell arriba al matx després d’arrancar un empat en la pista del Voltregà. Encara que l’equip asturià està classificat a la zona baixa, Jordi Capdevila no ho veu un partit fàcil. “Pel nivell de l’equip podria semblar-ho, però juguen en una pista de paviment, petita i mal il·luminada, i això són factors que no ajuden”.