SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez guanya al Japó i Àlex, sisè, podria ser campió del Món en Moto2 a Austràlia

El petit de la saga té 36 punts d’avantatge sobre Thomas Luthi i es portarà el títol si en Phillip Island suma 14 punts més que el suís

Marc Màrquez guanya al Japó i Àlex, sisè, podria ser campió del Món en Moto2 a Austràlia

Marc Màrquez guanya al Japó i Àlex, sisè, podria ser campió del Món en Moto2 a AustràliaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Màrquez han estat protagonistes en el Gran Premi del Japó, que s’ha celebrat aquest matí en el circuit Twin Ring de Motegi. Marc, ja campió del Món en MotoGP ha firmat amb autoritat la seua desena victòria de la temporada, mentre que Àlex ha acabat sisè i disposarà a Austràlia de la seua primera oportunitat per proclamar-se campió en Moto2,

Àlex Màrquez, com en la sessió d’entrenaments de dissabte, ha evitat una caiguda i en una cursa complicada ha aconseguit finalitzar sisè. La victòria ha estat per a l’italià Luca Marini, al qual han acompanyat en el podi el suís Thomas Luthi i l'español Jorge Martín.

Àlex és líder amb 234 punts, 36 més que Luthi, amb el que podria ser campió en el Gran Premi d’Austràlia, que es disputa el pròxim cap de setmana, per a la qual cosa necessita sumar 14 punts més que el pilot suís, encara que també haurà d’estar atent als dos pilots espanyols que encara tenen opcions al títol, Augusto Fernández, que ara està a 42 punts i Jorge Navarro, ja a 48.

Marc Màrquez, per la seua part, ha complert el que ja va dir a Tailàndia després de proclamar-se campió de MotoGP, que anava a lluitar per la victòria en cada cursa. Així, s’ha emportat amb gran autoritat el triomf al Japó, el desè de la temporada i el 54 de la seua carrera en la màxima cilindrada, amb la qual cosa iguala en la tercera posició històrica amb l’australià Mike Doohan. Ara només té per davant, amb més victòries que ell, a Valentino Rossi, amb 89 i a Giacomo Agostini, amb 68.

A Marc li han acompanyat en el podi el francès Fabio Quartararo, que ha estat segon i l’italià Andrea Dovizioso, tercer.

tracking