Amb Machín, tampoc

El nou entrenador no canvia la dinàmica negativa de l’Espanyol, que va perdre davant del Vila-real || Ekambi va sentenciar amb un gol als 17 minuts

Pablo Machín, amb cara de preocupació, en un moment del partit d’ahir.

Pablo Machín, amb cara de preocupació, en un moment del partit d’ahir.EFE

Pablo Machín no va poder estrenar-se ahir amb victòria a l’RCDE Stadium. El Vila-real va firmar una victòria contra l’Espanyol (0-1) gràcies a un gol d’Ekambi en el minut 17 i va desafiar un equip que va millorar les seues prestacions amb el nou tècnic, però que no va poder veure porta malgrat la seua insistència. L’Espanyol va sortir a mossegar contra el Vila-real. En els primers minuts del duel, va deixar clar que volia fer valer l’efecte Machín, però li va faltar pegada a dalt, una de les assignatures pendents des que va arrancar aquesta temporada. En el minut 17, Ekambi va avançar el Vila-real en una jugada accidentada. Rubén Peña es va internar per la dreta i va firmar una assistència rasa que va rebotar en David López. El camerunès ho va tenir fàcil per posar el 0-1 al marcador.

L’Espanyol no es va enfonsar. La seua empenta inicial es va mantenir i va gaudir d’algunes ocasions clares de Darder i Víctor Gómez. Asenjo estava alerta. Calleri va tenir la millor opció per als seus amb una rematada de cap que es va estavellar al travesser en el 38. Els locals buscaven amb insistència l’empat. A la segona part, l’Espanyol va insistir, com en un llançament de falta que va aturar Asenjo, encara que el Vila-real també va tenir les seues ocasions per ampliar el marcador. A l’equip blanc-i-blau li va faltar encert i la seua situació a la taula ja és molt preocupant.