El Borges, líder intractable

L’equip de Manel Cazorla s’imposa a un bon Artesa de Segre || Els de les Garrigues augmenten l’avantatge al capdavant de la classificació i aprofiten els empats dels seus perseguidors més directes

Dos defensors del Borges reclamen a l’àrbitre en una acció d’atac de l’Artesa.

Dos defensors del Borges reclamen a l’àrbitre en una acció d’atac de l’Artesa.MAITE MONNÉ

El Borges continua mostrant-se intractable i es va imposar amb solvència a l’Artesa de Segre (3-2), un altre dels equips cridats a ocupar les posicions de privilegi de la taula al final de la temporada. Els de les Garrigues segueixen comptant els seus partits per victòries aquesta temporada, i gaudeixen d’un avantatge de 7 punts al capdavant de la classificació. La primera part va tenir moltes alternances tant en el domini com en la possessió de la pilota, i els dos equips van crear diverses ocasions de perill en atac. Primer Eloy, després Joel i, més tard, Montoy van poder marcar però les ocasions es van perdre per poc. Per part de l’Artesa de Segre va ser Sala el que va disposar de fins a tres ocasions a la primera meitat que no es van concretar. Així les coses i amb el partit molt igualat es va arribar al descans amb el resultat inicial (0-0).

Després del pas pels vestidors, el Borges va fer un pas al davant i es va mostrar més ambiciós a la recerca del gol. Així, als tres minuts de la represa, un precís cop de cap de Roi va obrir el marcador a favor dels locals. Tan sols tres minuts després, Pelegrí, molt encertat, va elevar la pilota i va batre per alt el porter visitant per establir el 2-0. Malgrat l’avantatge, el Borges no es va conformar i va continuar buscant un tercer gol que sentenciés el partit. Al minut 68, una gran jugada del Borges va ser culminada per Ramonet, que va enviar a la xarxa el 3-0, que semblava sentenciar definitivament el partit. A partir d’aquest punt, els tècnics van donar entrada a diversos jugadors de refresc. Al minut 72, l’Artesa, que malgrat el clar desavantatge no havia abaixat els braços, va retallar diferències en l’execució, per part de Jou, d’una falta molt llunyana que va botar davant de Xammar i es va colar (3-1) a la porteria local. El gol va donar ànims a l’Artesa, que va continuar intentant-ho amb més ganes que encert i, ja a l’últim minut de joc, Sala, molt actiu tota la tarda, va marcar el 3-2 definitiu al transformar un penal assenyalat per l’àrbitre contra el Borges. No hi va haver temps per a més i el partit va acabar amb la setena victòria dels locals en set partits, la qual cosa els manté imbatuts al capdavant de la taula.