PRIMERA CATALANA GRUP 2

Massa càstig per a l'EFAC

El capità de l’EFAC, Viladegut, talla una pilota en una acció del partit.

El capità de l’EFAC, Viladegut, talla una pilota en una acció del partit.CARLES MIRANDA

L’EFAC no va poder contra el Martorell, en un partit en el qual el marcador no va reflectir el bon matx realitzat pels de Mariani i que tan sols es va veure entelat per la falta d’encert dels locals (0-2).

Des de l’inici del partit l’EFAC va sortir a controlar el joc. Les ocasions per part del conjunt local van arribar aviat i Imaz hauria pogut avançar el seu equip en el minut 8, però la pilota va picar al pal evitant que l’1-0 pugés al marcador. Després de la primera ocasió, els jugadors locals es van animar i van seguir arribant a la porteria d’un Martorell que va tenir la sort del seu costat i no va encaixar en cap dels xuts de l’EFAC.

Juclà va enviar la pilota al travesser i en la següent jugada la banqueta local va protestar un possible penal que el col·legiat no va considerar oportú assenyalar.

Abans del descans encara van arribar dos ocasions més per a l’EFAC, però la falta d’encert va deixar sense premi els de Mariani, que van arribar a la mitja part amb el 0-0 al marcador però amb la sensació de poder emportar-se el partit.

Les molèsties físiques van obligar l’EFAC a realitzar les primeres substitucions abans del descans, però això no va canviar el guió del matx a l’inici de la segona meitat. L’EFAC seguia controlant el joc i les primeres ocasions també van ser per als lleidatans. La falta d’encert, de nou, deixava els locals sense premi i, amb el pas dels minuts, l’ansietat per marcar era més latent. Amb la mitja hora de la segona meitat complerta i amb tres substitucions l’EFAC mantenia el control del partit, però el Martorell començava a crear perill a l’àrea defensada per Chiné jugant al contraatac, i així va ser com va arribar el primer gol. Després d’un xut que va rebutjar la defensa de l’EFAC, el visitant Arenas va connectar amb la pilota superant Chiné i posant el 0-1 al marcador. Amb el gol, els visitants van apujar el ritme del seu joc i van començar a prendre el control del partit, mentre que l’EFAC no deixava d’intentar, sense encert, retallar distàncies en el marcador.

Vuit minuts després del 0-1, la mala sort va tornar a fer acte de presència i en una rematada del Martorell, a la qual Chiné arribava sense problemes, el porter local va relliscar i va encaixar el segon gol del partit (0-2) a tan sols nou minuts del final del temps reglamentari. Els homes de Mariani no van desistir en el seu intent per retallar distàncies però la falta de força va impedir que arribessin ocasions clares de gol per als locals i el partit va arribar al final amb el 0-2 al marcador.

Amb la derrota, l’EFAC posa fi a una bona ratxa de tres victòries consecutives i baixa de la sisena a la novena posició a la taula amb tres victòries, un empat i tres derrotes en el que va de temporada. La pròxima jornada l’EFAC disputarà el derbi contra el Mollerussa, que porta una campanya similar.