Victòria d'un Alpicat B que va imposar el seu joc

Malgrat el bon inici local, l’At. Almacelles gairebé va aconseguir remuntar al final de la segona part.CARLES MIRANDA

L’Alpicat B va imposar el seu estil de joc davant d’un At. Almacelles molt més veterà.

Els locals, amb quatre juvenils a la plantilla, van aconseguir controlar el ritme del partit i arribar al descans 1-0.

Durant l’inici de la segona meitat, els locals van aconseguir mantenir el ritme i superar la defensa de l’Almacelles amb dos gols d’Alcalde. Malgrat els tres gols de desavantatge, els visitants no van permetre que l’Alpicat B es relaxés i, durant els 10 últims minuts, van aconseguir marcar dos vegades i gairebé empatar el matx.

Tot i la derrota, l’At. Almacelles supera per un punt l’Alpicat B a la classificació.