SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Competició encara no posa data al clàssic

Ahir va ajornar la decisió, tot i que clubs i Federació volen jugar el 18-D

Josep Maria Bartomeu, durant la seua al·locució d’ahir.

Josep Maria Bartomeu, durant la seua al·locució d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona-Madrid que havia de jugar-se dissabte i que va ser ajornat després que LaLiga sol·licités l’intercanvi de l’ordre del partit, al·legant motius de seguretat, continua sense tenir data. El Comitè de Competició es va reunir ahir per decidir quan s’ha de jugar, però no va fixar cap data, malgrat que tant els dos clubs com la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) estan d’acord a disputar el clàssic el 18 de desembre.

LaLiga, que pressiona perquè es disputi el 7 de desembre, va presentar noves al·legacions, per la qual cosa el Comitè de Competició demanarà de nou opinió als dos clubs, que tenen de termini per respondre fins avui a les 20.00 hores. Posteriorment, Competició tornarà a reunir-se per fixar la data.

En la relació de 30 nominats no hi ha cap representant espanyol i el Liverpool domina amb 7

LaLiga va pressionar perquè el partit no es jugués dissabte, al·legant que aquell dia es preveu una manifestació de rebuig a les condemnes als presos polítics i líders socials empresonats. El partit havia de jugar-se a les 13.00, mentre que la manifestació és a la tarda, per la qual cosa no hi havia coincidència entre els dos actes.

D’altra banda, el president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va condemnar ahir els actes violents registrats a Catalunya assegurant que “la violència no és la solució”, mentre que va posar en relleu les manifestacions pacífiques. Bartomeu va parlar durant la seua participació al col·loqui Fòrum Europa Tribuna Catalunya, en el qual va presentar al líder de l’UGT de Catalunya, Camil Ros.

tracking