SEGRE

DEPORTES

A ratificar a Europa la millora

El Barça visita avui l’Slavia de Praga (21.00) en un partit que Valverde considera clau per a la classificació a vuitens || El tècnic no pot comptar amb Umtiti, que ahir es va tornar a lesionar

Ernesto Valverde, ahir a la compareixença davant els mitjans.

Ernesto Valverde, ahir a la compareixença davant els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona visita avui l’Slavia de Praga a l’Eden Arena (21.00/Movistar Liga de Campeones), on busca ratificar a Europa la millora que ha mostrat a la Lliga i que l’ha portat al liderat. El Barça arriba a Praga després d’un empat en la visita al Borussia Dortmund (0-0) i un triomf 2-1 sobre l’Inter al Camp Nou. El Barça té la baixa de Samuel Umtiti, que ahir es va fer una contusió al genoll. També és baixa per lesió Sergi Roberto i, per decisió tècnica, Carles Aleñà i Carles Pérez. Ernesto Valverde considera aquest duel “una de les claus per a la classificació” a vuitens, per la qual cosa creu “fonamental” aconseguir la victòria.

Valverde es va desfer en elogis cap al rival. “És un gran equip. A San Siro va jugar amb una gran personalitat, va dominar i va estar a punt de guanyar i després el partit que va fer amb el Borussia. Juguen a l’atac, juguen bé, té arguments com per fer-nos mal. No podem confiar-nos en absolut. Es podria pensar que som favorits, però això no significa res”, va opinar. “És un rival que corre molt, que ataca amb molts jugadors. A més, per a nosaltres el de demà és un partit fonamental, és el tercer encontre de la lligueta, en el qual es comencen a definir coses”, va insistir.

L’associació de clubs ofereix 16.000 € a l’any, mentre que les jugadores en demanen 20.000

L’associació de clubs ofereix 16.000 euros a l’any, mentre que les jugadores en demanen 20.000

Valverde no va voler confirmar si donarà continuïtat en atac al trident format per Messi, Suárez i Griezmann, després que marquessin cada un d’ells un gol a Eibar. “És una possibilitat, però també tenim altres jugadors com Dembélé o Ansu que recuperem. Estem obligats a fer un gran partit en atac i ells [Messi, Suárez i Griezmann] estan en un bon moment”, va indicar.

Pel que fa a la baixa de Samuel Umtiti, Valverde va revelar que va tenir ahir una topada durant l’entrenament i espera que únicament el problema físic que té sigui a causa del cop que va rebre. “A veure com evoluciona, esperarem una mica”, va dir.

Sobre el clàssic que s’havia de jugar aquest dissabte va dir: “Hem de confiar que les coses vagin bé, que el públic respongui bé, que la societat catalana estigui bé i sigui un partit sense més ni més, que sigui una demostració de maduresa. M’agradaria que es posés una data i que no ens escatxiguessin les petites guerres entre la Federació i LaLiga”, va valorar.

Respecte a la situació catalana va opinar Vladimír Coufal, jugador de l’Slavia: “No sé si la gent sap el que comporta la independència. Catalunya és molt bonica. No sé si saben el que pot arribar a passar si l’aconsegueixen.”

tracking