SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista s'enfronta al Liceo dels Di Benedetto

Roberto: “Estaré sempre molt agraït, em van fer sentir com a casa”

Jugadors del Llista celebren un gol al Lloret.

Jugadors del Llista celebren un gol al Lloret.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita avui a la Corunya la pista del Liceo (21.00 hores), on l’equip lleidatà es retrobarà amb els germans Roberto i Bruno Di Benedetto, exjugadors lleidatans les dos temporades anteriors, en les quals l’equip s’ha proclamat doble campió de la Europe Cup i amb Maxi Oruste, que també va jugar la temporada passada. “És un desplaçament molt complicat”, va dir el tècnic, Albert Folguera.

“Ho és per la logística, un desplaçament molt llarg, entre setmana, amb gent que no és professional i que treballa o estudia i ens enfrontem a un rival que està en un moment de forma impressionant”, afegeix.

Voltregà i Vic van mostrar ahir la pancarta “llibertat presos polítics” i no van jugar el primer minut

Va advertir que no “ens pot passar com a Portugal [van perdre 8-2 contra el Porto a la Copa Continental]. No podem sortir-ne escaldats. Sabem que és difícil, però hem de competir tant com puguem”, va explicar. Roberto i Bruno Di Benedetto no amaguen que és un “partit especial”. “Van ser els meus dos primers anys fora de França i em van tractar molt bé, tant el president com tots al club. Els estaré sempre molt agraït perquè em van fer sentir com a casa”, explicava Roberto. Del Llista va dir que “vindran a buscar la victòria, no es tancaran, intentaran jugar-nos de tu a tu”, va valorar.

Bruno, per la seua banda, va destacar del seu pas per Lleida que “és un grup de gent molt bo. Al principi em va costar una mica, però després vaig acabar jugant molt i sent molt feliç a Lleida”.

Maxi Oruste va valorar que “és un equip ben ordenat, que surt molt bé a la contra. Hem de fer un partit molt seriós des de la defensa i ser contundents a dalt”. El Liceo-Llista tanca avui la jornada, que es va jugar ahir gairebé per complet.

En el derbi entre Voltregà i Vic els dos equips van sortir a la pista amb la pancarta de “llibertat presos polítics” i, en protesta per la sentència, “no van disputar el primer minut”. Per la seua banda, el Reus-Barcelona es va suspendre a causa del temporal, que va provocar goteres al pavelló.

tracking