HOQUEI OK LLIGA

El Llista planta cara al Liceo

Cau a la pista del líder, el Liceo de la Corunya, en un partit en el qual els gallecs van marcar dos gols en un minut i el Lleida va fallar ocasions clares

Una acció del partit que el Llista va disputar ahir a la pista del Liceo.

Una acció del partit que el Llista va disputar ahir a la pista del Liceo.LA OPINIÓN

Al Lleida Llista li va faltar molt poc per donar la sorpresa i arrancar algun punt a la pista del colíder de l’OK Lliga, el Liceo de la Corunya. Va perdre per 2-1 en un partit en el qual li va faltar encert, ja que va tenir ocasions i va fallar tres llançaments directes, però també li va sobrar un minut fatídic a la primera part, en el qual els gallecs van marcar els seus dos gols, amb què van encarrilar el partit. El Llista va sortir decidit a plantar cara i competir davant d’un dels equips més en forma de l’OK Lliga, que compta els partits per victòries, com l’Igualada, justament els dos equips que han doblegat els d’Albert Folguera.

L’equip lleidatà no va quedar gens content amb l’actuació arbitral, molt permissiva amb els gallecs.

De fet, no van assenyalar la primera falta en contra del Liceo fins al minut 35 del duel. Al minut 7, Andreu Tomàs va rebre una clara falta que els àrbitres no van xiular, el Liceo va recuperar la bola i va llançar una contra que va acabar amb l’1-0, marcat per Facundo Bridge. Andreu va protestar i li van mostrar la targeta blava. En inferioritat, el Llista va encaixar el 2-0 al cap de poca estona, gol que també va anotar Facundo Bridge.

En atac el Llista no va estar fi i, a més, Oriol Vives i Mauro Giuliani van fallar les faltes directes i Andreu Tomàs va errar un penal. El Llista es defensava molt bé, però necessitava un gol per tenir opcions de puntuar. El gol no va arribar fins a l’últim minut de l’encontre, quan Mauro Giuliani va batre Carles Grau (2-1). No hi va haver temps per a més. El Llista rebrà diumenge el Girona.