SEGRE

POLIESPORTIU INSTITUCIONS

Esgotats els ajuts de la Diputació a l'esport

La partida d’1,5 milions estava gastada al juliol a l’arribar el nou govern

Josep Esteve, Vanesa Ortega i jugadors i entrenador del primer equip ahir durant l’acte.

Josep Esteve, Vanesa Ortega i jugadors i entrenador del primer equip ahir durant l’acte.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida ha deixat d’abonar subvencions esportives corresponents a aquest any perquè ja ha esgotat la partida d’1,5 milions d’euros que estava pressupostada, la mateixa xifra que s’havia destinat en els dos anys precedents. Així ho va confirmar a aquest diari Gemma Vilarasau, assessora de relacions amb entitats i associacions de la corporació municipal, que va assenyalar que a l’arribar el juliol passat el nou equip de govern d’ERC amb PDeCAT es va trobar “que hi havia un 93% dels diners ja gastats. Només en quedava un 7% i moltes sol·licituds pendents”. Vilarasau, que va accedir a l’agost al càrrec, va reconèixer haver rebut “moltes trucades de clubs”. Entre les entitats que no podran rebre aquesta subvenció anual hi ha el Balàfia Vòlei, tal com va manifestar ahir la presidenta, Vanesa Ortega, que va donar per perduda l’ajuda de 5.000 euros que rebien de la Diputació. Ortega va dir amb resignació durant la presentació de l’acord amb Rodi de renovació del patrocini (vegeu el desglossament) que “els clubs no hem de sobreviure de les administracions públiques”.

Gemma Vilarasau va anunciar que de cara a l’any que ve la Diputació té previst fixar uns barems abans de repartir les subvencions. “Tot es farà per concurrència competitiva. Fixarem diferents borses d’ajuts i que les quantitats siguin proporcionals al pressupost i a la dimensió de cada entitat que les demani. Volem que sigui un repartiment al més just possible”, va concloure Vilarasau.

Rodi renova el patrocini amb el Balàfia Vòlei

El director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve, i la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, van firmar ahir la renovació de l’acord de patrocini per tercera temporada consecutiva.

tracking