SEGRE

DEPORTES

Valverde: "Esperava un partit així, però no tant descontrol"

Valverde va destacar que l’Slavia “és un rival que juga a un ritme molt alt”

Peter Olayinka dispara a porta davant del blaugrana Gerard Piqué.

Peter Olayinka dispara a porta davant del blaugrana Gerard Piqué.ROMAN VONDROU/CTK/DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barcelona, Ernesto Valverde, va reconèixer ahir que esperava un duel similar però sense tant descontrol per part dels jugadors. “Esperava un partit així, però no que se’ns descontrolés tant. Cal tenir en compte també que l’Slavia és un rival que juga a un ritme molt alt. Hem començat molt bé el partit, dominant-lo, però es veia que en algunes pèrdues nostres ells portaven perill. Es veia igual que podríem marcar el segon com que ens empatessin”, va afegir.

Valverde va destacar que l’Slavia “pressiona molt” i que això va propiciar aquestes anades i vingudes. “L’encontre es tractava que nosaltres resolguéssim després de l’1-2 i estar més tranquils, perquè arribàvem amb claredat a dalt, o si no hauríem de patir perquè ells a cada acció eren una allau de jugadors. No ho hem resolt, el marcador era curt, i al final se’ns han ficat a l’àrea i cada centrada lateral era complicada”, va reconèixer. “Saps que hi ha moments en què et tocarà baixar al fang. Els equips juguen amb entusiasme, en moments determinats van a totes, en un moment estàvem 3 per a 1 a dalt, però 6 per a 8 al darrere. Has de saber defensar sis centrades lateral seguits i després saber muntar un atac en el qual et duri la pilota”, va afegir el tècnic.

Valverde, tot i així, hauria preferit haver dominat més l’encontre. “El que vols és dominar els partits del minut 0 al 95. És l’ideal per a qualsevol equip, sobretot per als que volen dominar. Però has de saber interpretar-ho i fer-ho bé. Amb l’Inter ens va tocar arriscar i vam remuntar, avui havíem de fer el contrari i que el rival no ho fes”, va explicar.

“Aquí hi ha la salsa del futbol, en el fet d’haver de patir de tant en tant. No passa res. Ells han pressionat i anaven forts i aquí està la gràcia, que no hi ha res escrit abans i que cal fer-ho al camp. Per a nosaltres aquest partit era fonamental, també per a l’Slavia. Es veia el que ens hi jugàvem, ara tenim dos duels a casa i ens hi jugarem part de les nostres opcions”, va manifestar en aquest sentit. Va celebrar, a més, haver guanyat un partit d’aquests que són obligats de guanyar malgrat que no surtin bé les coses. “Aquests partits també cal saber jugar-los, ens ha faltat una mica de tranquil·litat en camp contrari per fer-ho tot més senzill i que les ocasions haurien pogut ser més clares, però n’hem tingut. Més que ells”, va sentenciar.

tracking