SEGRE

DEPORTES

La Cursa de la Barca espera diumenge 250 atletes

La prova reunirà també més de 120 joves a les carreres infantils || El Memorial Ramon Blanch comptarà amb dos recorreguts

La Cursa de la Barca es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.

La Cursa de la Barca es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.DIPUTACIO LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vilanova de la Barca organitza diumenge la dotzena edició de la Cursa de la Barca, Memorial Ramon Blanch, en la qual els organitzadors esperen la participació d’uns 250 atletes entre els dos recorreguts que s’hi ofereixen, 5 i 10 quilòmetres. D’altra banda, més de 120 joves prendran part en les carreres infantils. La prova es va presentar ahir a la Diputació en un acte presidit pel diputat Paco Cerdà, que va estar acompanyat per l’alcalde de Vilanova de la Barca, Josep Ramon Solsona; el regidor Isidre Piulats i el director de la carrera, Fede Díez.

Solsona va destacar el reconeixement que es fa des de la cursa a Ramon Blanch, “una persona molt coneguda i un gran promotor de l’esport. Per això la carrera porta el seu nom, pels valors que ell difonia”. Fede Díez, per la seua banda, va afegir que “fa uns cinc anys va morir el seu germà, Antoni Blanch, que també recordem amb aquesta prova”.

L’alcalde va remarcar que “és la carrera de tot un poble, perquè la involucració és total, com demostra que hi ha gairebé 150 voluntaris i ja no en podem tenir més. Vilanova de la Barca és una població que, amb mil habitants, està molt vinculada a l’esport”. A més, va afegir que “el circuit és idíl·lic. Recorre la ribera del Segre, el Sot del Fuster i també camins de secà”.

tracking