SEGRE

BÀSQUET NBA

Marc Gasol estrena l'anell amb triomf dels Raptors sobre Pelicans

Els de Toronto guanyen 130-122 a la pròrroga

Marc Gasol i Serge Ibaka miren l’anell de campions que els van entregar abans del partit.

Marc Gasol i Serge Ibaka miren l’anell de campions que els van entregar abans del partit.NBA.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova temporada de l’NBA es va estrenar amb triomf dels vigents campions, Toronto Raptors, que van rebre els anells abans del duel davant de New Orleans Pelicans i van acabar una nit redona vencent a la pròrroga (130-122) amb sis punts de Marc Gasol i 13 de Serge Ibaka.

En els prolegòmens del primer partit de la temporada a l’Scotiabank Arena de Toronto, els tècnics –entre ells Sergio Scariolo– i jugadors que van guanyar el primer títol de la història de la franquícia canadenca van rebre els anells que els acrediten com a campions. Van anar sortint un a un a rebre la felicitació del comissionat Adam Silver i al sostre del pavelló es va desplegar la bandera que recordarà la gesta.

El pivot barceloní va firmar sis punts i quatre rebots en l’obertura de l’NBA, on defensen el títol

L’equip de Nick Nurse afrontava la seua nova vida sense Kawhi Leonard i s’obria el càsting de candidats a assumir els punts de la nova estrella dels Clippers. Va destacar el gran doble doble de Pascal Siakam (34 punts, 18 rebots) i també Fred VanVleet (34 punts).

Per la seua part, el flamant campió mundial, Marc Gasol, va ser titular i no va estar gaire encertat de cara al cèrcol (2/9 en tirs de camp), mentre que Ibaka va confirmar que continuarà sent el sisè home de l’equip i va posar el seu gra de sorra a una treballada victòria que es va haver de resoldre en el temps extra. “L’anell és molt vistós i estic content”, va dir Marc, al rebre el que ja és l’anell més gran de la història de l’NBA des que s’entreguen. Es tracta d’una joia feta per un diamant d’1,25 quirats sobre el trofeu de campions, coronat per 74 diamants, que simbolitza les victòries de l’equip la temporada passada.

A l’altre encontre, els Clippers van guanyar 112-102 els Lakers en el duel que es va disputar a Los Angeles.

tracking