SEGRE

MOTOCICLISME GP AUSTRÀLIA

“Hem de fer un pas endavant”

Caiguda d’Àlex Màrquez en els lliures

Màrquez recrimina a Lorenzo que s’ha quedat adormit.

Màrquez recrimina a Lorenzo que s’ha quedat adormit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del campionat de Moto2, Àlex Màrquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), no va arribar als llocs alts de la taula de temps al finalitzar vuitè, amb 1:33.675, a més de sis dècimes del seu compatriota Jorge Martín (KTM), al Gran Premi d’Austràlia, dissetena prova del Mundial de Motociclisme. El de Cervera, que podria proclamar-se campió del món aquest cap de setmana, va tenir una lleu caiguda a l’inici del primer lliure amb la pista molla que no li va provocar danys, i després es va centrar principalment a assegurar-se un lloc a la Q2 davant de la previsió de pluja per avui.

“En sec hem millorat respecte a l’any passat, però encara ens falta una mica, especialment pel que fa al ritme en comparació a les KTM i la Speed Up de Navarro. Crec que podem estar bastant contents, però hem de fer un pas més tant a nivell tècnic com de pilotatge”, va comentar Àlex Màrquez.

El lleidatà disposa demà del seu primer match ball per sumar la que seria la segona corona després de l’aconseguida el 2014 en Moto3. Llavors el pilot de Cervera va conquerir la corona a Xest després de disposar al GP anterior, Sepang, d’una primera opció. Encara que aquesta primera oportunitat és bastant complicada –passa per pujar el podi i després estar a compte dels seus rivals–, es podria deixar un match ball més assequible per al següent diumenge a Sepang. Entra amb 36 punts d’avantatge sobre Lüthi, 42 sobre Fernández, 48 sobre Jorge Navarro, 50 sobre Binder i 58 sobre Marini amb 75 per repartir-se. Àlex serà campió si guanya,

Lüthi

és cinquè o pitjor i Fernández és tercer o pitjor. Si és segon, Lüthi és desè o pitjor, Fernández és cinquè o pitjor i Navarro i Binder no guanyen. Si és tercer, Lüthi és catorzè o pitjor, Fernández és novè o pitjor, Navarro no puja al podi, Binder no és primer o segon i Marini no guanya.

Toc de Marc amb Lorenzo quan buscava la volta ràpidaMarc Màrquez i Jorge Lorenzo van tenir els seus pros i els seus contres a la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Austràlia, dominada per Maverick Viñales. El vigent campió del món per vuitena vegada va recriminar al seu company d’equip de Repsol Honda haver-se adormit, cosa que va provocar que els dos pilots es toquessin.

Màrquez recrimina a Lorenzo que s’ha quedat adormit.

Màrquez recrimina a Lorenzo que s’ha quedat adormit.SEGRE

tracking