VOLEIBOL PRIMERA NACIONAL FEMENINA

El CECELL va de més a menys davant d'un bon Almozara

Una acció del partit disputat ahir al Joan Oró.

Una acció del partit disputat ahir al Joan Oró.AMADO FORROLLA

El CECELL va caure de forma clara a casa davant de l’Almozara per 0-3, en un partit en el qual les lleidatanes no es van sentir còmodes en cap moment. El conjunt lleidatà va anar de més a menys veient que no podien superar les aragoneses.

El primer set va ser el més equilibrat i disputat, però va acabar decantant-se a favor de les visitants per 26-28. Al segon set les lleidatanes van patir molt per mantenir l’ordre defensiu i tampoc aconseguien ser prou contundents en atac. El resultat va ser que l’equip aragonès va posar el 0-2 al marcador amb un parcial de 17-25. Les lleidatanes van veure el duel sentenciat perquè en el tercer set el seu joc encara va decaure més. Al final, el parcial de 15-25 a favor de les aragoneses posava un 0-3 que reflectia amb exactitud el que havia estat el partit. L’únic aspecte positiu va ser l’equilibrat primer set.