L'Alcarràs es desperta tard

El Viladecans es va emportar els tres punts del camp lleidatà aplicant la llei del mínim esforç || Els del Segrià van protestar un possible penal a l’última jugada del partit

Una jugada del duel d’ahir entre l’Alcarràs i el Viladecans al municipal El Xoperal.CARLES MIRANDA

L’Alcarràs va veure ahir com el Viladecans s’emportava els tres punts del seu camp aplicant la llei del mínim esforç (2-3). Els barcelonins es van limitar a aprofitar les poques ocasions de què van disposar amb un equip lleidatà que tampoc va proposar res fins als últims vint minuts. Malgrat tot, a l’última jugada, els jugadors de l’Alcarràs van protestar un possible penal, que podria haver-los donat un punt.

Era un duel entre equips en crisi. Tots dos arribaven havent encadenat dos derrotes i l’Alcarràs, a més, amb només una victòria al caseller després de vuit jornades. Tot i així, l’encontre va començar amb poc ritme i va ser el Viladecans el primer a despertar-se. Al minut 15, Sergi va avançar els visitants amb un xut llunyà en el primer atansament amb perill del seu equip. El gol, però, no va canviar el guió, el Viladecans va continuar dominant i al minut 34 una errada defensiva va permetre al punta barceloní Favio col·locar el 0-2. El matx es posava costa amunt per als locals, però poc abans del descans Joel Jané va retallar el desavantatge aprofitant una falta lateral. Poc després de reprendre’s el partit, al minut 61, Lara va sorprendre la defensa amb un tret llunyà que col·locava l’1-3 en el marcador i deixava l’Alcarràs contra les cordes.

Tanmateix, el tercer gol va fer reaccionar per fi els locals, que van agafar aleshores el comandament.

Al minut 82, un gol en pròpia porta del visitant Martí va retallar el desavantatge lleidatà i, a l’última jugada de partit, un rival va fer caure Jaume Viñes dins de l’àrea en una acció que podria haver significat l’empat. Tanmateix, l’àrbitre no hi va apreciar res d’il·legal i va confirmar la derrota de l’Alcarràs, la tercera de la temporada, amb el xiulet final.