L'Andorra B sentencia al minut 89

El jugador de l’Andorra B Tarik Antonio Mebarak, nebot de Shakira, pugna amb un jugador local.CARLES MIRANDA

L’Andorra B es va imposar al Castelldans en un partit amb una primera meitat més igualada i una segona de dominada pels locals. L’Andorra B va dominar els primers minuts de l’encontre fins a la primera ocasió, que va acabar en gol (1-0).

A la segona part, el Castelldans va dominar de principi a final. Gràcies al gol d’O. Gallardo els locals van retallar distàncies. A l’últim minut, l’Andorra B va aconseguir sentenciar el matx amb la segona oportunitat de l’equip, que va materialitzar en gol Fernández. El Castelldans hauria aconseguit un millor resultat si no hagués estat pels gols anul·lats.